Vedligeholdelse af dit smykke - Northern Legacy
Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Vedligeholdelse af dit smykke

Vi har brugt utallige timer på at designe og fremstille dit nye smykker, og derfor vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at bevare den skinnende ståloverflade, såvel som det unikke udtryk i stenene, som er udarbejdet ved håndkraft, på den bedst mulige måde. Vi anbefaler dig at følge disse anvisninger for at bevare det smukke udtryk og forlænge levetiden af dine smykker:

 

Undgå sved/bad/håndvask

Pas godt på dine smykker ved at tage dem af, før du går i bad, tager ud at svømme eller foretager dig andre fysisk krævende aktiviteter. Begræns dine smykkers kontakt med sæbe og andre vaskemidler, da det kan skabe nogle uhensigtsmæssige belægninger på overfladen af stålet eller misfarve stenen. Vi anbefaler, at du tager ringene af, før du vasker hænder, da du ellers risikerer at løsne stenen, mens du vasker dine hænder.

 

 

Undgå alle slags kemikalier

Vi anbefaler, at du undgår alle former for kemikalier som fx sæbe, hånd- og ansigtscreme, hårprodukter, parfume og olier mv., da det også kan skabe en uhensigtsmæssig belægning eller løsne stenen.

 

Undgå at sove med smykkerne på

Beskyt dine smykker på den bedst mulige måde ved at undgå unødige stød eller skrammer – særligt mens du sover. Vi anbefaler, at du tager smykkerne af, når du skal sove, og anbefaler yderligere, at du opbevarer dine smykker i en form for smykkeskrin. Du kan fx benytte dig af vores Collector’s Box, der er perfekt til formålet.

 

Undgå sammenstød med andre overflader

Der kan forekomme ridser og og buler på overfladen af dine smykker. Slitage er en naturlig del af det at gå med smykker – men husk, at ridser og buler ikke er dækket af din garanti.

Misfarvede smykker?
Du har sikkert dine smykker på på arbejde, når du er sammen med venner, på date eller bare på en helt almindelig hverdag. Det kan meget vel være din favoritring, -halskæde eller dit yndlingsarmbånd – en essentiel del af din garderobe, som tilfører dit outfit noget ekstra. Lige indtil, at det bliver en smule misfarvet. Det er kun ganske naturligt, at dine smykker bliver lidt medtagne over tid. Men det betyder ikke, at du ikke kan tage dem på igen. Dine smykker vil blive anløbne gennem kontakten med sæbe, kropsvæsker (naturlige syrer/olier og andre stoffer, der er svære – eller direkte umulige – at undgå. Der er forskellige grader af misfarvning, der kan få dine smykker til at fremstå matte eller mørknede. Når man er ude omkring i verden, betyder det, at man bliver bombarderet med alle mulige forskellige partikler og substanser over tid. Derfor er det vigtigt at forhindre misfarvning og tage sig af sine smykke ved at følge vores råd om vedligeholdelse.

Når først misfarvningen har vist sig, kan den være umulig at fjerne. Vi anbefaler, at du følger denne guide (på eget ansvar). Se videoguiden her.
 Vi opfordrer dig naturligvis til at passe godt på dine smykker. Følg venligst de anvisninger, vi har beskrevet ovenfor. Ellers vil du ikke have mulighed for at gøre brug af din garanti eller at klage over beskadigede produkter. Northern Legacy holdes ikke ansvarlig for uforsigtig brug eller uhensigtsmæssig opbevaring.

Vi håber naturligvis, at du vil blive glad for dine smykker fra Northern Legacy.

 

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre