Forår/sommer 2019Forår/sommer 2019: VIKING DESCENDANT

Velkommen til en ny og spændende sæson. Vi fortsætter vores rejse i 2019 ved at lancere vores SS19' kollektion "VIKING DESCENDANT", fyldt med nyheder i form af klassikere og vovede designs. Kollektionen vil være delt op i to lanceringer hvoraf den første vil blive lanceret midt i Januar og den anden lancering i starten af februar
Første lancering fra SS19' kan anses som værende en tilføjelse til vores nuværende designs. Denne byder på nye større ringe, som måler 18x18mm i stedet for 14x15mm. Den nye "Oversize collection" byder på otte nye ringe, som er speciallavet til dig som foretrækker større og tungere smykker. 
Den anden del fra vores SS19' er tilgængelig fra starten af februar. Denne består af syv nye halskæder og fire nye ringe designs. Heriblandt vil der blive introduceret nye sten, nye designs med Abelone musling og nye statement ringe.

Tid til opdatere forår- og sommer garderoben
Det er tid til at ligge vinterjakken og handskerne på hylden og finde t-shirts, skjorter, overshirts og lette trøjer frem. Det betyder at det nu er nemmere og vigtigere at have styr på de små detaljer. Vores ringe, halskæder og armbånd kan hjælpe dig med at få dit outfit til at se unikt og maskulint ud. 

 

Håndlavet smykker fra hjertet af Nordjylland, Danmark. 
"Vores vision er, at gøre Skandinavisk historie ære, gennem vores tidsløse designs." - Andreas, Stifter og ejer

 

Skab dit eget udtryk
Vores smykker giver dig muligheden for at skabe dit eget udtryk: Om du foretrækker et klassisk, kantet eller råt udtryk er op til dig. 
Hvis du ligesom andre mænd, foretrækker et simpelt og stilrent outfit, vil vores håndlavede smykker bidrage til, at du er i stand til at skille dig ud, uden sprænge budgettet.

 

 


Kombinèr dine smykker

Du behøves ikke dyre logoer og prints for at skille dig ud fra mængden. Ved at kombinere og samemnsætte dine NL smykker, kan du nemt få en simpel tee, sweatshirt eller skjorte til at se unik og eksklusiv ud. Udforder dig selv og giv det en chance.