Northern Legacy Lookbook - Forår og sommerkollektion 2019
Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Efterår/vinter 2019Vi introducerer med stolthed vores AW19' kollektion: 
Primo august 2019 lanceres nyeste kollektion i Northern Legacy sagaen. Denne består af nye  stilrene halskæde- og ringedesigns. 
De nye halskæder og ringe er centreret omkring forhistoriske Skandinaviske symboler fra Vikingetiden, og byder bl.a. på Muninn (den ene af Odins ravne) og Gungnir (Odins spyd/våben). De nye designs skal ses som en overbygning og fortsættelse af vores SS19' kampagne, VIKING DESCENDANT, hvis formål og fokus var på Vikingetiden og stolt Skandinavisk historie. Efterår/vinter-kollektionen går dermed ind og støtter op omkring vores rødder, hvilket bl.a. ses gennem de tidsløse designs, som kan bæres ved mange forskellige lejligheder. 


Dertil lanceres som noget helt nyt i vores historie: kasketter. Gennem det seneste års tid, har vi kæmpet for at udvikle og finde den rigtige kvalitet og form på vores kaskettet/caps. Vi mener selv det er lykkedes os, og resultatet kommer i tre forskellige kvaliteter: Bomuldsfløjl, akryl/uld samt bomuldsdenim. Dertil er formen vi er endt ud med, en viderebygning på den klassiske baseball-kasket, som de fleste kender og foretrækker. Dertil er lukkemekanismen i nappen en justerbar "clipbuckle", som gør det nemt og bekvemt at ændre størrelsen efter behov. 

Vi håber I vil tage godt imod vores AW19' kollektion. 
De bedste hilsner, Andreas & Jonas

 

 

Håndlavet smykker fra hjertet af Nordjylland, Danmark. 
"Vores vision er, at gøre Skandinavisk historie ære, gennem vores tidsløse designs." - Andreas, Stifter og ejer

 

Skab dit eget udtryk
Vores smykker giver dig muligheden for at skabe dit eget udtryk: Om du foretrækker et klassisk, kantet eller råt udtryk er op til dig. 
Hvis du ligesom andre mænd, foretrækker et simpelt og stilrent outfit, vil vores håndlavede smykker bidrage til, at du er i stand til at skille dig ud, uden sprænge budgettet.

 

 


Kombinèr dine smykker
Du behøves ikke dyre logoer og prints for at skille dig ud fra mængden. Ved at kombinere og samemnsætte dine NL smykker, kan du nemt få en simpel tee, sweatshirt eller skjorte til at se unik og eksklusiv ud. Udforder dig selv og giv det en chance. 

 

 

 

 

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre