Om os - Læs om Northern Legacy, Vores passion for herresmykker
Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Northern Legacy

Konceptet

Northern Legacy er et dansk smykkebrand, som siden 2015 har kæmpet mod fortidens stereotyper omkring mænd og smykker. Hvor et smykke før i tiden havde et mere konservativt udtryk, er det i langt højere grad blevet en vigtig del af mænds mulighed for, at forme et outfit med attitude. Vores ønske er at give dig muligheden for, at komplementere dit outfit med velkendte klassikere eller mere kantede smykker - altid i de mest populære kategorier og materialer.


Uanset om du er til smykker i stål eller sterling sølv, er du altid garanteret et unikt stykke håndværk, som er lavet fra bunden af vores dygtige juvelérer. Vores kollektioner består desuden af særligt udvalgte sten fra forskellige verdensdele, hvilket gør hvert smykke endnu mere unikt. 

Genopfindelsen af et ikon

Vi kan desværre ikke tage æren for, at have opfundet det ikoniske og tidsløse design, som kendetegner vores Signature ringe. Signature ringe, også kendt som "Signet" ringe, er nemlig langt fra en ny opfindelse. Signet ringe var førhen et udtryk for status og tilhørsforhold blandt konger, adelsmænd, dronninger og andre betydningsfulde folk. "Signet" - på dansk sinatur, var dengang unikt og blev eksempelvis brugt som ID, brevstempel og til at fremhæve personlighed og status.

Signature ringe fra Northern Legacy er vores genopfindelse og helhjertede indsats for at bringe personlighed og attitude tilbage i smykket. Derfor består vores ringe-kollektion af monogramindgraveringer og naturlige sten. På denne måde forsøger vi, at forbinde forhistorisk Skandinavisk kultur og nutidens modebillede gennem enkelt og klassisk design. Du vil derfor opleve at flere af vores Signature ringe, halskæder og armbånd bærer Vikinge-symboler.

Tidsløse smykker til enhver lejlighed

Vi arbejder konstant på, at tilbyde dig det bedste udvalg af smykker. Derfor vil du løbende og sæsonafhængigt opleve, at vi introducerer nye produkter til vores i forvejen brede udvalg. Det betyder også at udvalgte produkter naturligt forsvinder, mens de mere klassiske designs, altid vil være en fast del af vores sortiment. Den løbende afvejning og balance mellem trends og klassiske designs er din garanti for, at du altid kan finde de mest populære smykker hos Northern Legacy.

Få mere & betal for mindre

Designersmykker er historisk set blevet solgt for en pris, som har begrænset størstedelen af mænd i, at gå med smykker. Det har hidtil kun været bestemte personer, som har haft økonomi og mod på at gå med smykker. Dette er hele grundlaget for, at Northern Legacy blev stiftet: For at kunne tilbyde smykker som henvender sig til mænd i en bred og tidssvarende forstand - til rimelige priser.

 

Derfor går vi meget op i, hvad materialerne reelt koster. Vi mener nemlig ikke, at det er fair, at du skal betale for vores markedsføring eller bøde for de aftaler, vi har med detailhandlere. Det betyder, at vi kan tilbyde dig vores håndlavede smykker for en pris, der starter fra 300 kroner for smykker i rustfrit stål. Vi håber du finder inspiration i vores produkter.

 

De bedste hilsner, Kian, Casper og Anders - Ejerne af Northern Legacy

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre