Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK
Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK
Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK
Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK
Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Northern Legacy anno 2015 ApS
CVR-nr. 44026570

Northern Legacy
Att. Anders

Vandmanden 12b
9200 Aalborg SV

Denmark
E-Mail: support@nlegacy.com

Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.
Hos Northern Legacy ApS tager vi imod Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, MobilePay, PayPal, Apple Pay og American Express. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Northern Legacy ApS. Vi kan kun trække det beløb du har angivet eller mindre - og kun én gang. Betaler du med danske betalingskort, trækkes der ingen kortgebyrer.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Ved betaling med PayPal: Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

Fragt

 

Vi mener at det skal være nemt og hurtigt, at handle smykker på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi GRATIS forsendelse og ombytning for alle ordrer over 300 DKK. Du vil blive bedt om, at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning .


Alle ordrer sendes med DAO (Dansk Avis Omdeling) eller PostNord (Internationale ordrer)

Levering indenfor Danmarks grænser tager normalt 2-5 arbejdsdage.

Levering til EU-lande og resten af verden tager normalt 5-15 arbejdsdage.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret / returnering)

Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds for dit Northern Legacy produkt. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit produkt, kan du returnere et hvert Northern Legacy produkt inden 365 dage efter modtagelsen af ordren, forudsat at varerne er ubrugte og i original emballage.
Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du inden 365 dage fra modtagelsen har givet os besked om, at du ønsker at returnere din ordre.
Giv os besked via mail: support@nlegacy.com
 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere produkter hos os, har du mulighed for at sende én eller flere produkter retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan bestille din returseddel og returlabel ved at klikke her - BESTIL RETURLABEL


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke kan få nogen form for refundering.
Vi ønsker, at du sender produktet retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 
 

Returnèr dit køb via PostNord ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom i.

Varen sendes til:
 

 

Northern Legacy

Vandmanden 12b
9200 Aalborg SV

Vedlæg en note i papirform i forsendelsen som oplyser:
1. Ordrenummer

2. Ønskede størrelse eller skriv hvis du ønsker din returvares købssum refunderet.
Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Vi modtager kun pakker som sendes direkte til adressen.
Bemærk venligst at vi ikke refunderer forsendelsesomkostninger såfremt du ønsker dine penge retur.

Reklamationsret

Når du handler hos Northern Legacy er du altid garateret 24 måneders reklamationsret (Se nedenstående kriterier for fuld garanti) - Husk at gemme din kvittering, som du har modtaget pr. mail. Som kunde hos Northern Legacy, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Den fulde garanti forudsætter, at varernes fejl/mangler ikke skyldes misbrug af produktet eller anden skadevoldende adfærd, der har ført til skaden/defekten. 
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en defekt/skade med en ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen. Vær opmærksom på, at en begrundet klage vil blive afgjort ved enten reparation af dit produkt eller udskiftning med en ny af samme type.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget skaden/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at skaden/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
 

 

Returnèr dit køb via PostNord ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom i.

Varen sendes til:
 

 

Northern Legacy

Vandmanden 12b
9200 Aalborg SV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Gavekort

Gavekort er gyldige 2 år fra købsdatoen.

Persondatapolitik - Beskyttelse af personlige oplysninger

Hos Northern Legacy ApS ønsker vi åbenhed og gennemsigtighed omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Vi prioriterer sikkerheden af dine personlige oplysninger højt, og netop derfor har vi udarbejdet en politik, så du kan se, hvordan vi anvender dine personlige oplysninger behandles og beskyttes.

1. Hvem har ansvaret for beskyttelsen af dine personlige oplysninger?

Virksomheden Northern Legacy ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til danske og europæisk lovgivning om databeskyttelse.

 

Northern Legacy

Vandmanden 12b
9200 Aalborg SV

E-mail: support@nlegacy.com

CVR-nr. 44026570

2. Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

De personlige oplysninger, vi indsamler om dig, lagres inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EØS”), men kan også overføres til og anvendes i et land uden for EØS. En sådan overførsel af dine personlige oplysninger udføres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

3. Hvem har adgang til dine oplysninger?

Dine oplysninger kan deles indenfor Northern Legacy ApS. Vi formidler, sælger eller udveksler aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Northern Legacy ApS. Personlige oplysninger, som videregives til tredjepart, anvendes kun til at betjene dig. Det er fx transportfirmaer i forbindelse med levering af varerne, mediebureauer i forbindelse med distribution af nyhedsbreve og regnskabssystemer til håndtering af bogholderi.

4. Hvilken type personlige oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler de personlige oplysninger, du giver os, fx når du afgiver en bestilling, kontakter vores kundeservice eller deltager i konkurrencer. De personlige oplysninger, du giver os, kan fx være kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden kan vi indsamle visse personlige oplysninger fra eksterne kilder, fx. kreditoplysninger og adresseopdateringer.

5. Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

  • Oprettelse og administration af din personlige konto på Northern Legacy ApS.

  • Behandling af dine ordrer og evt. returnering

  • Afsendelse af beskeder via sms, mail eller lignende vedrørende leveringsstatus, afhentning af ordre og lignende

  • Kontakt til dig i tilfælde af problemer med leveringen af dine varer

  • Afsendelse af markedsføringsmateriale som fx indsamling af kundefeedback, nyhedsbreve, hvis du har accepteret dette mv.

  • Besked til vindere af online konkurrencer

  • Analyser for at give dig relevant markedsføringsmateriale og information

  • Validering af din alder for at finde ud af, om du er juridisk myndig til at handle online

  • Forebyggelse af misbrug eller utilbørlig brug af vores tjenester

  • Analyse til optimering af website for at give dig den bedste oplevelse

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

6. Hvad er dine rettigheder?

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis dine oplysninger er ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet eller slettet. Vi kan ikke slette dine personlige oplysninger, når der stilles lovmæssige krav om lagring, fx. den gældende bogføringslov, som har bestemt, at de personlige oplysninger skal lagres i 5 år. Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. Du kan kontakte os ved at skrive til info@nlegacy.com. Nedenfor har vi lavet en detaljeret oversigt over, hvilke rettigheder du har

6.1 Retten til adgang:

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Kontakt Northern Legacy ApS, så sender vi dine personlige oplysninger via e-mail

6.2 Retten til at overføre data:

Når Northern Legacy ApS anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt et maskinlæsbart format til enten dig eller anden part. Det gælder kun de personlige oplysninger, du har givet os. Det kan f.eks. være e-mail, navn, adresse, telefonnummer mv.

6.3 Retten til at korrigere data:

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger rettet, hvis de er ukorrekte, herunder ret til at gøre ufuldstændige oplysninger fyldestgørende. Du kan blot kontakte os via info@nlegacy.com og oplyse os om dine ønsker herfor.

6.4 Retten til at slette data:

Du har til enhver tid ret til at få slettet de personlige oplysninger, som Northern Legacy ApS benytter, undtagen i følgende situationer:

*Du har en uafklaret sag hos kundeservice

*Du har en åben bestilling, som endnu ikke er afsendt eller kun delvis afsendt

*Du har et økonomisk mellemværende med Northern Legacy ApS, uanset betalingsmåde

*Du er under mistanke for at have eller har misbrugt vores serviceydelser inden for de sidste fire år

*Din gæld er videresolgt til tredjepart inden for de seneste tre år eller inden for et år for afdøde kunder

*Din kreditansøgning er blevet afvist inden for de seneste tre måneder

*Hvis du har foretaget et køb, beholder vi dine personlige oplysninger i forbindelse med din transaktion af hensyn til bogføringsreglerne.

6.5 Retten til at modsætte dig anvendelse baseret på legitime interesser:

Du har ret til at modsætte dig anvendelse af dine personlige oplysninger, der er baseret på Northern Legacy ApS retmæssige interesser. Northern Legacy ApS fortsætter ikke med at anvende dine personlige oplysninger, medmindre vi kan påvise en saglig grund til deres anvendelse, som tilsidesætter dine ønsker og rettighe er og/eller på baggrund af lovmæssige krav.

6.6 Din ret til at modsætte dig direkte markedsføring:

Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan framelde dig direkte markedsføring på følgende måder:

* Ved at følge instruksen i den enkelte markedsføringsmail

* Ved at sende en mail til support@nlegacy.com med emnefelt “Ønsker ikke direkte markedsføring” og en tekst om, at du ikke ønsker at modtage markedsføring.

6.7 Retten til begrænset anvendelse:

Du har til enhver tid ret til at anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger hos Northern Legacy ApS under følgende omstændigheder:

*Hvis du gør indsigelse mod anvendelse baseret på Northern Legacy ApS retmæssige interesser, skal Northern Legacy ApS begrænse al anvendelse af de pågældende personlige oplysninger, mens det kontrolleres, om vores legitime interesser går forud for dine.

*Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er ukorrekte, skal Northern Legacy ApS begrænse al anvendelse af de pågældende data, mens rigtigheden af disse personlige oplysninger kontrolleres.

*Hvis behandlingen er uretmæssig, kan du modsætte dig sletning af dine personlige oplysninger og i stedet anmode om begrænset anvendelse af dine personlige oplysninger

*Hvis Northern Legacy ApS ikke længere har brug for dine personlige oplysninger, men de er påkrævede for at kunne gøre et lovmæssigt krav gældende.

6. Hvordan kan du udøve dine rettigheder?   

Hos Northern Legacy ApS tager vi databeskyttelse meget alvorligt, og derfor håndterer vi altid dine forespørgsler i henhold til ovennævnte rettigheder. Du kan altid kontakte os på support@nlegacy.com med emnet “Databeskyttelse -” efterfulgt af din forespørgsel.

7. Retten til at klage til en tilsynsmyndighed

Hvis du mener, at Northern Legacy ApS behandler dine personlige oplysninger på en ukorrekt måde, kan du altid kontakte os på support@nlegacy.com. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

8. Opdateringer af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Der kan være behov for, at vi opdaterer vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside. Vi vil meddele alle vigtige ændringer i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, for eksempel ændringer af årsagerne til,l hvorfor vi anvender dine personlige oplysninger, hvem der er ansvarlig eller dine rettigheder

Klager

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, det kan være i tilfælde af fejl, defekter eller ligenende, så skal du kontakte vores support på: support@nlegacy.com eller via telefon +45 26398945. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.06.2023

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre