Efterår/vinter 18Efterår/Vinter 18'

Velkommen til en ny æra: Udover at introducere en række spændende nye designs, er den nye årstid ligeledes begyndelsen på en ny visuel identitet for Northern Legacy. Fremover vil mange af vores produkter bære vores Vikinge-inspirerede "Vegvisir" logo. Hensigten med det nye visuelle udtryk er, at støtte op omkring stolt nordisk historie og hjælpe med at føre den videre. Vi håber, at du ligesom os, er stolt over dine rødder, uanset om du er Vikinge-slægtning eller ej, og at du finder vores nye kollektion inspirerende. 

Tid til opdatere efterårsgarderoben

Sommeren er bag os og det er på tide at se fremad. Vinterhalvåret byder på koldere temperaturer, som øger behovet for flere lag af tøj. Dette er ikke ensbetydende med, at du skal pakke dine smykker væk - tværtimod. Det er nu hvor du ved at bære dine NL smykker, kan få dit efterårsoutfit til at se eksklusivt og maskulint ud. 

 

 

Skab dit eget udtryk

Vores smykker giver dig muligheden for at skabe dit eget udtryk: Om du foretrækker et klassisk, kantet eller råt udtryk er op til dig. 
Hvis du ligesom andre mænd, foretrækker et simpelt og stilrent outfit, vil vores håndlavede smykker bidrage til, at du er i stand til at skille dig ud, uden sprænge budgettet.

 

 

 

Kombinèr dine smykker

Du behøves ikke dyre logoer og prints for at skille dig ud fra mængden. Ved at kombinere og samemnsætte dine NL smykker, kan du nemt få en simpel tee, sweatshirt eller skjorte til at se unik og eksklusiv ud. Udforder dig selv og giv det en chance. Nedenfor kan du se tre af vores stamkunder og venners bud på outfits der holder. 

 


Tre inspirerende efterårsoutfits: 

Jakob:

Ringe: 
- Black Onyx Signature ring - 500 kr.
- Classic Oval Signature ring - 500 kr.
- Siempre band ring - 400 kr. 

Armbånd:
- NL Disrupt bangle - Sølv - 400 kr.
- NL Runic bangle - Sølv - 400 kr.

Klaus:

Ringe: 
- Black Onyx Polygon Signature - 500 kr.
- Tigereye Polygon Signature - 500 kr.
- Classic Oval Signature - 500 kr.

Halskæde: 
- NL Double Chain - Sølv - 400 kr.

Oliver:

Ring: 
- Verde signature - 500 kr.
Halskæde: 
- NL Verde Antique pendant - Sølv - 400 kr.