Cookies

Cookiepolitik for

 

Northern Legacy ApS
CVR-nr. 39684209
Sverigesgade 4, 1. th
9000 Aalborg
E-Mail: info@nlegacy.com
Telefon: 91531165

 

1. Hvad er cookies?

Northern Legacy ApS bruger cookies. Cookies er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller mobilenhed, og er ganske uskadelige. Der hentes oplysninger fra cookies ved efterfølgende besøg. Hvis du benytter dig af vores tjenester og accepterer cookies, antager vi, at du accepterer brugen af cookies. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 

For at slette cookies fra din computer, kan du læse mere på følgende sider:

Internet Explorer

Google Chrome

Firefox

Opera

Safari

 

3. Formål med cookies på vores website:

Vi bruger cookies til lagring af dine valg på vores website og til lagring af dine oplysninger, hvis du beder os, om at huske dine oplysninger. Vi anvender cookies til at gemme dine favoritprodukter og kurv.

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Vi benytter både førsteparts- og tredjeparts-cookies til at indsamle data og statistik med analyseværktøjer for at optimere vores website og præsentere dig for relevant markedsføringsmateriale.

Nogle tredjeparts-cookies er indstillet af tjenester, der vises på vores sider, men som ikke kontrolleres af os - Northern Legacy ApS. De indstilles af medieudbydere, såsom Facebook, Google mv., og måler brugernes evne til at dele indhold på deres hjemmeside.

Vi benytter bl.a. Google Analytics til at måle trafik, så vi kan analysere, hvordan vores hjemmeside anvendes og til at lave remarketing på tværs af enheder. Google Analytics sætter cookies og laver tracking, der viser, om brugerne er tilbagevendende, hvilke hjemmesider brugerne kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt, hvor længe brugerne er på hjemmeside etc.

3.1 Sådan afviser du brugen af cookies/tracking

 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Web: Du kan slå Cookies fra i din browser, herunder slette din browserhistorik. Se hvordan på http://minecookies.org/cookiehandtering/. Da cookies lagres i din browser, er det kun muligt for dig selv at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber dog, at du vil tillade de cookies, vi bruger, da de hjælper os med at kunne tilpasse vores indhold og tjenester, så din oplevelse på vores hjemmeside bliver bedre. Hvis du gerne vil undgå cookies fra Northern Legacy ApS, kan du i de fleste nyere browsere vælge Cookieindstillinger/Anonymitet under din browsers Indstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som er gemt i din browser. Hvis du ikke ønsker, at dit besøg registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google’s Opt-Out Browser Add-on. Vær dog opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser-plugin.

I tilfælde af, at du har spørgsmål om vores cookiepolitik er du velkommen til at rette henvendelse til os på info@nlegacy.com

 

4. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles bl.a. oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
 

4.1 Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig de ovennævnte tjenester, af analyseværktøj til indsamling af statistik til optimering af vores hjemmeside og til at præsentere dig for relevant materiale.
 

4.2 Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Northern Legacy ApS opbevarer ikke dine personlige oplysninger. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed via din browser. Se, hvordan du håndterer og sletter cookies, under hjælpefunktionen i din browser. Du kan vælge at deaktivere cookies eller modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at du ikke kan benytte og drage fordel af alle funktionerne, hvis du vælger at deaktivere cookies.
 

5. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Northern Legacy ApS, skal du rette henvendelse på info@nlegacy.com eller telefon 91531165. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har til enhver tid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

6. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.