Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK
Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK
Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK
Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK
Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Web of Wyrd

Oprettet d.

Web of Wyrd

Den nordiske mytologi udspringer af en magisk tid, der har født en masse legendariske fortællinger om nøglefigurer såsom Odin, Thor, Baldur osv. Den eneste mytologi, man kan sige, har nået samme popularitet og status, er den græske mytologi. Vi har meget, som vi kan være stolte over her i Danmark, når vi ser på vores forhistorie. vikingetiden var kynisk og brutal, men ikke desto mindre var det en tid, der var med til at forme vores fremtid. 

Man kan sige, at vikingetiden på sin vis var med til at forme vores skæbne, og det stemmer meget godt overens med den betydning, som du kan læse mere om her, hvad angår ‘Web og Wyrd-symbolet’. Nedenfor kan du blive klogere på den nordiske mytologi og vikingetiden, hvor vi vil dykke ned i symbolet ‘Web of Wyrd’, der måske ikke er det mest kendte symbol fra den tid. 

Hos Northern Legacy har vi også et udvalg af smykker med Web of Wyrd-symbolet. Du kan se det her

 


Historien og betydningen bag Web of Wyrd

Som sagt er Web of Wyrd-symbolet et af de mindre kendte vikingesymboler. Det skal dog ikke tage noget fra symbolets betydning, for det symboliserer nemlig noget ganske særligt. Symbolet skal forestille et spindelvæv og den kompleksitet, det associeres med, idet at sammenvævningen repræsenterer forbundetheden mellem fortid, nutid og fremtid.

Ifølge myterne fra den nordiske mytologi blev Web of Wyrd vævet af nornerne (skaberne af skæbnen). Symbolet er en overlappende sammenslutning af ni stave, hvilket indeholder alle runerne. Dette skal symbolisere alle de muligheder, et livs fortid, nutid og fremtid kan bestå af. 

Web of Wyrd er en metafor for skæbnen, der er forudbestemt af kvindens (nornernes) vævning. De mange forskellige fibre, der er vævet på kryds og tværs af hinanden, skal symbolisere den kompleksitet, livet tilbyder samt de mange valg, som vi mennesker kan foretage os. Forskellen var dog bare, at man under vikingetiden ikke troede på, at man kunne forme sit eget liv og sin egen fremtid. Man mente, at ens skæbne allerede var bestemt af Web of Wyrd. 

Oplev vores herre-accessories med web of Wyrd-symbolet og føl dig maskulin

Når du bærer et smykke fra Northern Legacy, er det meget vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas. Det udtryk, vi ønsker, vores smykke skal have, er maskulinitet. Alle vores smykker er håndlavede, så du får altid et unikt produkt hos os. Med vores Web of Wyrd-smykker kommer du gennem dagen fuld af selvtillid, og vi garanterer, at du får et maskulint udtryk med vores accessories.  

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores produkter

Har du praktiske spørgsmål til vores produkter, kan du tage fat i os – vi er altid klar til at hjælpe dig. Du kan skrive en mail til support@nlegacy.com. Vi bestræber os på at svare dig inden for 1-3 hverdage. Husk, du får altid fri fragt, hvis du bestiller for over 300 kroner. Herudover har du altid 365 dages returret på alle vores smykker. Vi glæder os til at hjælpe dig!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre