Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK
Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK
Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK
Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK
Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Sådan finder du din unikke stil inden for ringe

Oprettet d.

Sådan finder du din unikke stil inden for ringe

Hvis du bare havde den sidste detalje til dit outfits finish, der ville fuldende looket. Yes! Det er en ring, der mangler. Ligegyldigt om vi snakker herre ringe, armbånd eller halskæder, så er der som oftest 3 elementer, der varierer: metal, sten og design. Læs med her for at blive klogere på, hvilke du skal vælge til smykkesamlingen.

Metalfarver der passer til din hud

Prioritér, hvad du synes er pænt. Men hvis der er helt tomt i inspirations-kammeret, kan du starte med de typer af ringe til mænd, der naturligt burde passe til dig. Det kan jo ikke skade med et par råd, right?

Modespecialister og fashionistaer snakker meget om farver, der popper. Det har du helt sikkert også hørt stylister i forskellige programmer nævne. Og det gælder også med smykker, hvor det kan give mening at gå efter noget, der står ud fra din hudtone. Som udgangspunkt kan guldtonede ringe godt falme lidt op imod lys og kølig-nuanceret hud. Det samme gælder kobber eller rosa-farvede materialer. Hvis din hudtone er kølig, kan et sikrere valg derfor være sølvtonede ringe. Med en varmere af slagsen vil guldtonede smykker fremhæve dig bedre.

Ædelsten efter erhverv

Mange ringe til herrer kan fås med en sten i. En ædelsten kan give et mere eksklusivt look, men kræver også det, der hedder en grabbefatning. Det betyder simpelt sagt bare en uddybning eller indfatning i metallet, så stenen kan sidde fast.

Afhængigt af ringens størrelse, kan indfatningen godt have en volumen, der kan være upraktisk og komme i vejen, hvis du måske er typen, der arbejder som tømrer, gartner eller andet, hvor hænderne er det primære værktøj. Hvis dette er tilfældet, er en ring med sten ikke oplagt som hverdagsring. Derimod skal du nærmere have fat i et mere simpelt design med en flad struktur.

Hvis du godt kan lide synet af sammenhængende og gennemtænkte detaljer i spejlet, så kan en ædelsten være en fed måde at koble noget farve til dit outfit, hvor nuancen kan matches med slips, sko eller bælte.

I forhold til at parre materiale og sten, så er en sølvtonet ring som udgangspunkt en sikker vinder, da den passer og ser god ud med alle typer stenfarver. Når du vælger sten til herre ringe, kan du igen træffe beslutningen på baggrund af hudtone. Den kølige vil bedst blive komplimenteret af grøn, lilla, rød og blå, mens den varme hudtone fremhæver gul, orange, brun og turkis.

Hvilket design?

Hvis du er en af de typer, der godt kan lide et simpelt look i dit tøj og outfit – og din fremtoning generelt – så skal det naturligvis også gå igen i dit valg af ringe. Ringe til mænd kommer i mange forskellige design-muligheder, men du kan simpelthen også bare vælge en helt simpel model uden graveringer eller sten. Hvis du derudover vil sikre en stilrenhed, så hold dig fra at matche forskellige metaller.

For dig med fuld fart på personligheden må en ring gerne være et statement og vække opsigt. Her kan du finde motiver og graveringer, der taler til dig eller repræsenterer noget, du går op i. F.eks. vil langskæggede, vikingeinspirerede typer sikkert foretrække de af vores signaturringe, der har runer indgraveret.

Den bedste taktik er at gå på jagt i vores sortiment for at finde det bedste ring-match!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre