GUIDE: sådan styler du dine sølvhalskæder til dit outfit
Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

GUIDE: sådan styler du dine sølvhalskæder til dit outfit

Oprettet d.

GUIDE: sådan styler du dine sølvhalskæder til dit outfit

 

Sølv er fuld af muligheder. Ligesom salt passer til alt mad og lige giver et ekstra pift, så er sølv også et multi-alsidigt metal, der kan sættes sammen på mange måder og parres med de fleste slags tøj. Men ikke desto mindre får du lige nogle stylings-råd med på vejen til bedst at fremhæve sølv halskæder for mænd gennem dit tøjvalg.

 

Få et casual look

Hvis du går efter et casual outfit, så skal du nok holde igen med alt for mange detaljer og store smykker. Derimod skal du have fat i en simpel halskæde til mænd i sølv. Den kan du så parre med en basis t-shirt, der er enten ensfarvet eller med et minimalistisk mønster på.

Hvis du lige vil tage looket et nøk op og gøre det mere business casual, kan du i stedet tilføje en polotrøje. Dog skal du være opmærksom på, at en sølvkæde på manden i polotrøje måske vil blive et værre rod, hvis du ikke lige får den manøvreret rundt om kraven. Det kan også kræve en sølv halskæde til mænd med en længere kæde, så du stadig bibeholder vibet.

 

Slap helt a’

Vi nævnte før det afslappede look. Men du kan også tage den endnu længere med et bohemian outfit, der dyrker alt det, der er effortless, afslappet og uformelt. Det kan også overlappe med stilen, der kendetegner surfere.

Er det lige sådan et udtryk, du er vild med? Så skal du have fat i afslappede jeans og en løs skjorte – gerne holdt i jordfarver. På smykkefronten er der behov for en lang halskæde til mænd i sølv, gerne med et vedhæng i. Længden er afgørende til at understrege stilen.

 

Stay trendy

Trendy er et ord, mange smider om sig, når det handler om mode. Det handler bare om, hvilke slags trends og idéer, der er populære og nyest. Hvis du gerne vil tilføje er trendy vibe til dine smykker, så er rådet: lag! Det virker ikke kun til at holde varmen i efterårsmånederne, men er også dét, der hitter lige nu indenfor sølv kæder til mænd.

Idéen er, at man bruger adskillige sølvkæder til mandens outfit, der alle varierer i udseende og længde. På den måde skabes et mere stylet outfit. Du kan med fordel parre dobbelt-halskæderne med en jakke af læder eller denim.

 

Hold det formelt

Hvis du skal til et vigtigt møde, et formelt arrangement eller generelt bare er den slipsebærende type, så skal du holde din smykkestil i samme bane. Derfor kan enkle dele med simple og elegante designs være vejen frem. Smykkerne skal ikke tage opmærksomheden eller stjæle øjne væk fra dig – derimod skal de blot understrege dit professionelle look. Du kan nemt finde et stort udvalg af sølv kæder til mænd, der holder sig indenfor det minimalistiske, og som ville passe godt i en formel setting.

 

… og så lige et sidste råd, inden du går

Farver betyder også noget! Hvis du gerne vil have din halskæde til at skille sig ud og blive lagt mærke til, skal du holde baggrunden bag dem i neutrale og mørke farver, så det lyse og kolde sølv virkelig popper. På den måde får din halskæde en central rolle i dit outfit.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre