Find din nye halskæde-favorit
Fri Fragt – Pakkeshop fra 350,00 DKK Du mangler 350,00 DKK for at få en fordel
Fri fragt – Hjemmelevering fra 500,00 DKK Du mangler 500,00 DKK for at få en fordel
5% rabat på ordre over 650,00 DKK Du mangler 650,00 DKK for at få en fordel
7% rabat på ordre over 1.200,00 DKK Du mangler 1.200,00 DKK for at få en fordel

Find din nye halskæde-favorit

Oprettet d.

Find din nye halskæde-favorit

Hvilket stykke bling skal du smide om halsen? Mangler du accessoires til at fuldende dit outfit og look, så er lidt metal slet ikke en dårlig idé. Guld halskæder til mænd er et tidløst og klassisk smykke, som giver både varme og elegance til din stil.

 

Det her skal du overveje

Men hvor skal man så lige starte? Halskæder til mænd i guld er et kæmpe marked, og du kan selvfølgelig også bare snuppe det første og det bedste, du synes ser godt ud. Men så kan du potentielt støde på andre problemer, når du får smykket hjem og skal prøve det igennem med hele garderoben.

Spar besværet. Vi hjælper. Her får du i stedet et par gode punkter, du kan overveje, inden du investerer i drømmesmykket:

 

Kædens længde

De fleste guldkæder til manden kan findes i to standard-størrelser, som er de mest sete indenfor herremode – enten så kæden lander midt på kravebenet eller omkring brystet. Det er sjældnere, man ser chokere eller korte guld kæder til mænd. Men sådan én er selvfølgelig også en mulighed, hvis du er blevet hamrende forelsket i et look med korte halskæder.

Af disse varianter skal du så overveje, hvilket udtryk, du vil gå efter. Lange guld kæder til mænd passer bedst med et vedhæng, der kan tynge den ned. Der vil dog muligvis komme til at blokere eventuelle motiver på dine t-shirts og bluser, hvis du er glad for overdele med tryk.

Endeligt er der også bare det simple faktum: det er en lang kæde. Den kan komme i vejen for arbejde eller hænge fast i fingre, hvis du har en meget aktiv hverdag. Så er du typen, der er meget i gang, skal du derfor gennemtænke, om sådan en længde er den rette.

 

Med eller uden vedhæng

Det næste, du skal overveje, når du bevæger dig indenfor guld halskæder til mænd er, om der skal være et vedhæng. Et vedhæng er oplagt til lange kæder, fordi det bringer tyngde, så kæden ikke svinger rundt og frem og tilbage – i hvert fald ikke lige så meget.

Men det er også supertrendy med guldkæder til manden, hvor der ikke er noget vedhæng. Disse er oftest kortere, og så er der et mere avanceret design i kæden, fordi den står alene.

Hvilket vedhæng er dig? Her handler det bare om interesser og præferencer. Måske er du ase-troende eller vild med middelaldermarkeder? Så kunne Thors hammer være oplagt. Du kan også få mange andre symboler, f.eks. et kompas, et kors, runer, træer og andre abstrakte sager.

 

Find en overkommelig pris

På grund af materialet kan halskæder til mænd i guld godt ligge i den dyrere ende, så du må leve af ketchup og pastaskruer resten af måneden. Derfor er budgettet også værd at have med i baghovedet. Du kan også spare på prisen ved at vælge smykker med en lavere karat guld, blandingsmaterialer eller et mere minimalt design.

Et alternativ, hvis du vil lette pengepungen er, at du f.eks. i stedet kan investere i guldtonede smykker. Disse er PVD-belagte og har samme gyldne look, men kan kreeres billigere og mere slidstærkt.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Få 10% rabat på næste ordre
Få 10% rabat på næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre